Päiväkoti Tenavat Myötätuulessa

Päiväkoti sijaitsee Jyväskylässä Palokan Ritoniemessä
Revontie 8, 40250 Jyväskylä

uudet kotisivut: myotatuuli.norlandiapaivakodit.fi

 

Norlandia Päiväkodit Oy on ostanut Tenavat Myötätuulessa osakeyhtiön Jyväskylässä 1.12. 2018. Päiväkodin tominta jatkuu entisellään olemassa olevissa tiloissa ja tutulla henkilöstöllä lukuun ottamatta yrittäjä Outi Vatasta. Myös hoitosuhteet sekä hoitomaksut pysyvät ennallaan. Ruoka päiväkotiin tulee 3.12. alkaen Norlandian omalta keskuskeittiöltä Kinkomaalta.

Saila ja Outi kertovat: "Luovumme yritystoiminnasta ja iloitsemme löydettyämme toiminnallemme tutun jatkajan, jonka toimintatavat ovat samankaltaisia kanssamme. Outi siirtyy pois työelämästä ja on iloinen siitä, että hän voi nyt palata 10 Jyväskylän yrittäjävuoden jälkeen asumaan taas saman katon alle oman miehensä kanssa Lahteen muulloinkin kuin vain viikonloppuisin. Työskentely päiväkodissa lasten parissa on ollut hyvin mieluista ja antoisaa. Outi hoitaa yrityksen laskutuksen vielä vuoden loppuun tuttuun tapaan, joten häntä voi nähdä päiväkodissa vielä silloin tällöin loppuvuoden aikana. Outi kiittää kaikkia mukavista yhteisistä vuosista."

Ensimmäinen Norlandia päiväkoti perustettiin vuonna 1994 Espooseen ja nyt syksyllä 2018 meillä on yli 60 päiväkotia ympäri Suomen. Norlandia Päiväkotien toiminnassa on mukana noin 3000 lasta ja työntekijöitä noin 550. Jyvässeudulla meillä on 8 päiväkotia ja iloitsemme Tenavat Myötätuulessa päiväkodin liittymisestä joukkoon. Olemme ylpeitä korkeasta asiakastyytyväisyydestämme ja laadukkaista pedagogisista toimintatavoistamme. Luottamuksellinen ja lämmin vuorovaikutus vanhempien kanssa on meille tärkeää. Päiväkodeissamme lapset toimivat pienryhmissä turvallisen aikuisen kanssa. Olemme aidosti läsnä ja kuuntelemme toista - niin lasta kuin aikuista. Henkilökuntamme saa toteuttaa omia vahvuuksiaan toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Me Norlandia Päiväkodeissa koemme työmme tärkeäksi ja merkitykselliseksi. Kehitämme ammattitaitoamme osallistumalla säännöllisesti alan koulutuksiin.

Yhteistyöterveisin

Heidi Luukkainen, Aluejohtaja Norlandia Päiväkodit Jyvässeutu 

Miia Kollin, Operatiivinen johtaja, Norlandia Päiväkodit

Saila Raappana-Mäkelä ja Outi Vatanen, Yrittäjät Tenavat Myötätuulessa Oy